Yhteistyökoulutus ja menetelmien luonti

Prosessioptimointi

Ilmailuala on taistellut kovasti päästäkseen eroon käsitteestä ”the zero error illusion”. Käsite viittaa siihen, että kukaan ei ole virheetön. Emme tule saamaan henkilöstöä, joka koskaan ei tee virheitä, riippumatta siitä, kuinka hyvin rekrytoimme, koulutamme ja motivoimme heidät. Tietenkin jotkut ihmiset tekevät toisia vähemmän virheitä, mutta kukaan ei ole virheetön.

Jos haluamme töihin henkilöstön, joka suorittavat tehtäviään mahdollisimman vähillä virheillä, kaikki prosessit ja menettelyt on rakennettava siten, että on vaikea tehdä virheitä, mutta helppo tehdä oikein.

Jos halutaan saavuttaa virhetaso, joka on lähellä nollaa, täytyy antaa kahden tai useamman henkilön ristiin-tarkistaa kriittisimpiä momentteja. Ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, että pyydetään kahta ihmistä tarkistamaan samaa asiaa ja sitten olettaa, että tarkistuksessa löydetään kaikki virheet. Ihmiset vaikuttavat toisiinsa sekä hienovaraisesti että alitajuisesti. Ympäristömme voi johtaa meidät helposti sudenkuoppiin.

Crew Resource Management-koulutus voi opettaa henkilökuntasi tunnistamaan nämä sudenkuopat ja välttymään niiltä sekä niiden seurauksilta.

Osaamisemme inhimillisissä tekijöissä koskien mm. virheitä ja viestintää, sekä yrityksesi yksityiskohtainen tuntemus toiminnasta, mahdollistaa prosessien ja menettelytapojen kehittämisen, jotka auttavat yritystäsi suojautumaan inhimillisiltä virheiltä.

Asiakkaidemme kommentteja

Innostava ja todella asiaan perehtynyt kouluttaja

Tästä jäi paljon työkaluja tulevaa varten

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä saadaksesi tietoa hinnoittelusta ja saatavuudesta

conor-luddy-325276-unsplash